vrteci-oder

Pena Party

Si želite nekaj nevsakdanjega in zabavnega ?, nekaj, kar si bodo vaši gostje vtisnili v spomin in se nepopisno zabavali ? Ukvarjamo se z izvajanjem efekta PENA PARTY, kateri je primeren za vašo diskoteko, event, tv snemanja ali prosto izvajanje na odprtem prostoru.

Podjetje Pyrocop z A testiranimi aparati in penili proizvaja lahko peno, katera je poznana in priljubljena po vsem svetu in se lahko izvaja poleti in pozimi. Aparati v nekaj minutah zapenijo želen prostor v katerega kasneje v želenih intervalih dodajamo peno ali pa jo po potrebi s posebnimi ventilatorji ”streljamo” po zraku. Z ventilatorji tako razpihujemo peno nad obiskovalce 10 do 20 metrov pred aparat. Vlage po tleh je minimalno in ob koncu ob vklopljeni ventilaciji pena enostavno izgine. To bo nekaj nenavadnega za vse starostne kategorije gostov, ki jih pričakujete.

CENIK

Paket Aparat Trajanje Cena
L 1x aparat ( TC-410 ) cca. 2 ure 350€
XL 2x aparat ( TC-410 cca. 2 ure 450€
XXL 3x aparat ( 2x TC-410 + TC-440 ) cca. 2 ure 650€
pena_party
pena_party

Kolo sreče

Popestrite družabni dogodek z izvedbo nagradne igre: kolo sreče, bingo, tombola. V najem oddajamo rekvizit (kolo premera 120cm) razdeljeno na 24 polj in stojalo z nastavljivo višino. Razpolagamo z 3 kom.

Cena najema: 100€ / dan

kolo srece

Zračni tulci

Vizualno komuniciranje je eden izmed načinov podajanja informacij o vaši prireditvi. Nudimo vam najem različnih modelov zračnih podob: dekorativnih tulcev, negorečih ognjev, Air-man. Zračni efekti delujejo na napetosti 220V in jih je možno priklopiti v vsako vtičnico. Na vse zračne efekte je možno pritrdit ime vašega podjetja, Logotip, ipd. Poskrbimo tudi za izdelavo nalepk iz sitotiska ali uporabimo vaš že obstoječi reklamni material. Razpolagamo z 8 kom.

Zračno-dekorativni tulci – stožčaste oblike, 3m ali 5 m višine z vgrajeno osvetljavo 500w, kateri lahko spremenimo barvo svetilnosti stožca.

zracni tulci