Lasershow

Laser show je v današnjem času sestavni del vsake dobre diskoteke, poroke, koncerta ali dogodka podjetja. V kolikor je izveden strokovno bodo vaši obiskovalci doživeli neverjetno vizualno doživetje katerega ne bodo pozabili. Izbirate lahko med storitvami:

  • BEAM LASER SHOW
  • GRAFIČNI LASER SHOW
  • LASERSKO OGLAŠEVANJE ( logotipi in 3d animacije )
  • MULTIMEDIJA SHOW

Uporabljamo profesionalne laserje proizvajalca Laserworld in Kvant (8x RGB barvni laser in 1x RGB Spectrum Kvant – grafični laser). Moč naših laserjev presega 45 W skupne moči in je primerna za izvedbo tudi večjih open air koncertov.

Za upravljanje laserjev uporabljamo program Pangolin BEYOND Ultimate in LivePro + APC 40 midi , ki v svetu velja za najsodobnejši opremo za izvedbo laser showa. Dim, ki je žal obvezen zagotavljamo z MDG in Martin dim napravami in hazerji.

Laserska oprema - Pyrocop

BEAM LASER SHOW

Laser show bo deloval usklajeno na glasbeno podlago. Različne barve in efekte ( tunele, kroge, črte, kvadrate ) bodo spreminjali v živo z MIDI kontrolerjem glede na hitrost bita v glasbi. Zmogljivost laserjev in profesionalni program Pangolin Beyond so zagotovilo za nepozaben laser show.

GRAFIČNI LASER SHOW

Laserji omogočajo projiciranje grafičnih slik, animacij, logotipov ali 3d objektov. Glede na vaše zahteve, scenarij bomo izdelali animacije, napise in sestavili show, ki bo unikaten in ga bodo laserji projicirali na platno, steno ali gozd.

Republika Slovenija 30 let (1) (1)
_laser_show2graficni
11

LASERSKO OGLAŠEVANJE – Logotipi, napisi in 3d animacije

Laserji omogočajo projeciranje grafičnih slik, animacij, logotipov ali 3d objektov. Glede na vaše zahteve, scenarij bomo izdelali animacije, napise in sestavili show ,ki bo unikaten in ga bodo laserji projecirali na platno, steno ali gozd.

projekcija_logotipov
22
55