CO2 – yet

Je izredno spektakularen in varen efekt sistem za izstreljevanje eksplozij bele barve. CO2 efekt generira ob dotiku na gumb in izstreli gost beli dim, kateri doseže višino 4 do 8 m. Aparati z dmx ali  ročnim upravljanje, preko posebnih ventilov omogočajo ponavljanja efekta vsakih nekaj sekund.

Co2 dimne zublje postavimo na ravno površino ali jih pritrdimo na aluminijasto konstrukcijo. Odrski Co2 efekti so namenjeni notranji in zunanji uporabi. Za delovanje uporabljamo 10 ali 30 kg jeklenke odvisno od števila želenih eksplozij. Na razpolago 6 kom.

Posebni efekt Co2 je trenutni efekt, ki izgine takoj zatem ko ga končamo, torej perfektno kadar si ne želimo dima dalj časa. Co2 efekte lahko uporabimo za stalno hlajenje na odru ali plesišču, kjer se obiskovalci potijo in ventilatorji ne uspejo dovolj ohladiti prostora.

CO2 – Gun

Pričarajte še več zabave z uporabo Co2 gun, ki ustvari razburljiv in nepričakovan efekt. Izbruh CO2 pištole zniža temperaturo v prostoru za nekaj stopinj Celzija in izboljša počutje obiskovalcev na plesišču. Na razpolago 2 kom.

Ali je varno? Obiskovalcem in okolju prijazno?

Presenetljivo je, da je odgovor DA. CO2, ki ga uporabljamo pri naših efektih dobavljamo od pooblaščenih prodajalcev, kateri ga pridobivajo iz atmosfere. Ko izpustimo Co2 – ogljikov dioksid ga torej samo vrnemo tja od koder je prišel.

Cenik najema:

CO2 – jet, brez CO2 jeklenke 100€ / dan.

CO2 – jet LED, brez CO2 jeklenke 100€ / dan.

CO2 – gun: brez CO2 jeklenke 70€ / dan.

Plin za CO2 30kg jeklenke: 70€.

Vsak nadaljnji zaporedni dan najemnina – 50% osnovne cene. Navedene cene ne vsebujejo prevoznih stroškov in izvedbe.