Nizek dim oziroma talna megla

Aparati za nizek dim oz. talno meglo – suhi led

Nizek dim je efekt, ki ga izvajamo z A testiranimi aparati, ki za delovanje potrebujejo posebno vrsto ledu. Ob stiku z vodo se led spremeni v izredno gosto meglo, katera se ne dviguje v zrak in se ob nastalem vetru od nastopajočih spušča nazaj na tla, kar ne velja za podobne efekte nizkega dima.

Efekt se lahko izvaja max. 8 minut z 20 minutnim odmorom, med katerim se aparat znova pripravi za delovanje. Na razpolago 5 aparatov za nizek dim na suhi led.

Aparati za nizek dim oz. talno meglo na vodni osnovi – Ultraschall tehnologija

Efekt nizkega dima je vrhunec poroke, obletnice ali koncerta in zanj ne potrebujemo več suhega ledu ali Co2, aparat Dj Power x-sv2000 uporablja tekočino za dim in destilirano vodo. Deluje lahko neprestano 25 min. Uporabljamo 2 aparata, ki lahko zapolnita tudi 200m2 velik oder v cca, 30 sekundah.

Cena najema:100€ plus količina porabljene tekočine

Video link:

https://www.youtube.com/watch?v=9M4XdzCSSVw

Studijski dim – MDG Atmospheric

Dobro poznan profesionalni haze generator dima, ki ustvarja izredno fino, skoraj nevidno meglico.

Vključuje 5kg. jeklenko co2 plina in tekočino potrebno za 5 ur delovanja. Dmx upravljanje ali ročno. Na razpolago 2 kom.

Studijski dim – Look unique

Majhne in zmoglive naprave nemškega proizvajalca. Na razpologo 4 kom.

Studijski dim – vertikal 90°

Dim je lahko tudi odrski efekt. Na razpologo 6 kom. apratov za dim z navpičnim oz. vertikalnim izhodom dima.

Industrijski dim – Swinfog

Aparat za dim Swingfog SN 50 proizvajalca Montan je naš najmočnejši aparat na dim oz. meglo. Primeren za različne varnostno požarne teste, izvajanje DDD, preizkuse zračenja, pretoke zraka ali za snemanja v filmski industriji. Proizvede do 8000m3 dima na minuto. Uporablja tekočine na vodni ali oljni osnovi. Kapaciteta tanka 6.5L.

Naprava za toplo zamegljevanje prostorov (swingfog) sodi med opremo in pripomočke za izvajanje DDD (dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije) in je omenjena v pravilniku v uradnem listu.