Ognjemeti

Si želite za zaključek zabave, kulturnega praznika ali poroke ognjemet? Podjetje Pyrocop izvaja storitev različnih ognjemetov in pirotehnično-posebnih efektov za vašo prireditev. Na razpolago so vam izučeni pirotehniki, ki vam bodo po vaših željah zasnovali in izvedli ognjemet.Veličasten ognjemet je vrhunec prazničnega vzdušja.

Dolgoletne izkušnje, vrhunska tehnična opremljenost in izdelki svetovno priznanih proizvajalcev so garancija, ki nam omogoča, da že več kot dvajset let razsvetljujemo nebo nad vami. Pošljite nam preprosto povpraševanje preko formularja, E-maila ali pa nas pokličite na telefon.

ognjemeti

porocni_ognjemet

Poročni ognjemeti

Najlepši dan v vašem življenju je lahko nepozaben. To vam lahko pričara ognjemet, z najmodernejšimi večstrelnimi baterijami. Pošljite nam preprosto povpraševanje ali pa nas pokličite na telefon. Za vas smo pripravili informacijski elaborat z seznamom in cenami materiala porabljenega na ognjemetu. Možnosti izvedbe in čas trajanja ognjemeta je lahko različna, zato bomo z veseljem ugodili vašim željam.

Manjši ognjemeti ali srednje veliki – poročni ognjemeti so vam na voljo že od 600 €  (z materialom in pirotehnikom) Cene velikih profesionalnih ognjemetov pa se začno z 2000 €  odvisno od dolžine ognjemeta in pogostosti izstrelkov.

Cenik za najem srednje velikega – poročnega ognjemeta

Sanjski ognjemet  – Slavje –  3 minut 600 €
Sanjski ognjemet – Poroka – ponudba 2022 –  4 minut 850 €
Sanjski ognjemet – Galaksija 2022 – zdaj z Mega-Finalom – 5 minut 1200 €
Sanjski ognjemet – Milenium z Mega močnim Finalom
– preko 7 Minut 2000 €

Opis poročnih ognjemetov

  • Sanjski ognjemet  – Slavje 300 izstreljenih efektov in 4 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 40 metrov.
  • Sanjski ognjemet – Poroka 400 izstreljenih efektov in 8 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 60 metrov.
  • Sanjski ognjemet – Galaksija 2019 450 izstreljenih efektov in 12 talnih efektov. Višina razpoka izstrelkov do 80 metrov.

Ta ognjemet se prične z bengalskim ognjem, ki obarva prizorišče dogajanja v veličastno rdečo barvo. Daljinsko vodeni iskreči talni efekti in večkrake srebrne zvezde ponazarjajo različne barvne spektre svetlobe.
Z hitrim izstreljevanjem zaključnih izstrelkov bo vam ta ognjemet zagotovo ostal v spominu. Ob zaključku bo sledilo zgoščeno stopnjevanje zaključnih izstrelkov v zlato rdeči barvi.

  • Sanjski ognjemet – Milenium Preko 500 izstreljenih efektov in 16 talnih efektov.. Višina izstrelkov do 120 metrov.

Pri tej vrsti ognjemeta bodo uporabljeni dodatni talni efekti Sonca, krekajoče rakete in rakete z repom. Paket ognjemeta vključuje pirotehnični napis ki upodablja  » 2 objeta  srca » dolžina trajanja 1 min.
Po svetlečih barvnih efektih bo sledil 3 minutni finale ognjemeta, ki bo na  zaključku v največji intenzivnosti in se bo končal z zlato – srebrnimi palmami. Ognjemet z nepozabnim doživetjem ,ki ga ne boste pozabili.

Bengalski ognji obarvajo objekte in prireditve v mistične barve. Ognjemetni efekti ponazarjajo različne barvne kompozicije na nebu in svetlobne slike ki prikazujejo razne znake ali barve. (sonca, metulji, palme, srca,…)

Spremljajoči efekti

Pirotehnične slike / piro-ognjeni napisi

“Dva objeta  srca” Velikost 1,3 x 2,5 metra izdelano z okoli 50 fontanami. Čas trajanja 1 min.

“Raketni začetek za srečo” Odštevanje se je začelo. Bengalski ognji obarvajo okolico v mistične barve (zeleno, rdeče ). Čas trajanja 3 min.

“Število iztekajočega leta” žareča svetlobna slika, števila leta od katerega se poslavljamo.  Velikost 1 x 3 metra. Čas trajanja 1 min.

Cene veljajo v primeru najema ognjemeta. Možnost najema v lastni izvedbi z osebnim prevzemom (kavcija). Nosilec ostane v lasti podjetja.

Kompletna izvedba ognjemeta vsebuje: ogled prizorišča za izvedbo ognjemeta, izvedba ognjemeta, pospravljanje in čišcenje prizorišca izstrelitve, prevoz v radiusu 25 km od Maribora. Nadaljnji kilometri se obračunajo po veljavni prevozni tarifi.

Kot cenejšo alternativo lahko manjši ognjemet izvedete z pirotehničnimi izdelki manjših kalibrov serije 1,2 v lastni izvedbi.

Pri izvedbi te vrste ognjemetov se uporabljajo pirotehnični izdelki manjših premerov in višin. Ob izvedbi ni potrebno pridobiti dovoljenja razen, če se ognjemet izvaja po 22.oo uri. Varnostni odmik gledalcev je do 100 m, zato je izstreljevanje možno tudi v strnjenih naseljih.

ognjemeti2

Profesionalni Ognjemeti

Ognjemete izvedemo po vašem izboru glede na velikost in lokacijo ognjemeta. Uporabljamo pirotehnične izdelke razreda II, III, in IV serije. – kalibrov od 30mm do 200mm premera.

ognjemeti_pyrocop_

Bombe

Svetilni pirotehnični izstrelki serije III in IV, se vstavljajo v zato posebej izdelane tulce kateri se vstavijo v stabilne nosilce tako, da izstrelki ob sprožitvi v nobenem primeru ne morejo menjati začrtane smeri. Svetilni elementi se povežejo med seboj z izbranimi zakasnilci. Z električnim nadzorom in računalniško podporo lahko nadzorujemo izstrelke do tisočinke sekunde natančno. Višina izstrelka je odvisna od dolžine izstrelitvene cevi in teže izstrelka. Premer efekta od 30m do 160m. Varnostni odmik se določi glede na velikost izstrelkov oz. oddaljenost gledalcev.

Večstrelne ognjemetne baterije

Predstavljajo najenostavnejšo in najpriljubljenejšo pirotehnično skupino zadnjih let, primerno za sleherno praznovanje na katerem bo to pravi vrhunec večera z večstrelnim ognjemetom v malem. Izstreljujejo različno število raket in efektov od 8 pa vse do 240, različnih dimenzij, dolžin trajanja, barv in intenzivnosti. Velik izbor izdelkov, preko 70 različnih večstrelnih baterij, predstavlja možnost, da z svojo domišljijo zastavite svoj ognjemet. Različnimi efekti: kometi, žvižgi, poki, krizanteme…Profesionalne večstrelne baterije delimo v 4 razrede glede na širino cevi tulca. Efekti se razpočijo na višino od 25 do 60 m in dosežejo premer efekta do 25m. Varna uporaba tovrstnih izdelkov predpisuje varnostni odmik 25 m. Veličastna predstava bo najbolje videna iz razdalje 30 – 40 metrov

Rimske svečke

Izstreljujejo zaporedne svetleče komete različnega premera in dolžin trajanja. Izstrelki se izstreljujejo iz tulca in uprizorijo razno barvni svetlobni spekter. Dosežejo višino od 35 do 70 m.

Rakete

Predstavljajo najbolj znano pirotehnično skupino in jih delimo na serije 2, 3 in 4. Dosegajo višino od 25 do 75 m, odvisno od velikosti in teže polnjenja efekta.

Zunanji vulkani

Fontane predstavlja mešanico pirotehničnih snovi, ki izgorevajo iskrene delce s tako hitrostjo, da pri tem tvorijo nekakšen rastoč bruhajoči vulkan z višino delovanja od 0,5 do 8 metrov in v širino od 0,2 do 3 metrov. Čas trajanja 1 min.

Piro napis

Za svečane trenutke izdelamo goreči piro napis različnih barv (rdeča, modra ali bela) in dimenzij želenega napisa, slike ali logotip podjetja. Na predhodno izdelano osnovo se vstavijo goreči elementi kateri ob aktiviranju zažarijo. Čas trajanja 1 min.

Pirotehnična zavesa

Ob izgorevanju pušča minimalno dima in je primerna za zunanjo ali notranjo uporabo. Padajoče goreče iskrenje poveča veličastno vzdušje prireditve. V srebrni ali zlati barvi. Dolžine 5 m, čas trajanja 2 minuti. Električni daljinski vžig.