Dezinfekcija

Smo Specialisti za dezinfekcijo vaših prostorov, poslopij in zemljišč. Še posebej v času epidemije COVID 19 oz. Corona virusa vam pomagamo z dezinfekcijo s pomočjo tople zameglitve. Ta postopek učinkovito odstrani vse viruse, bakterije in glivice. Toplotno zamegljevanje je postopek kjer razkužilo (mikronske kaplice) razpršimo po prostoru in jih pustimo delovat od 15-30 minut. Prednost zameglevanje je da dim doseže slabše dosegljive predele špranje, notranjost naprav, luči ipd.

dezinfekcija
dezinfekcija_1
dezinfekcija_4

dezinfekcija_oprema

Dezinfekcija – oprema

Toplotno zameglevanje z aparati Swingfog SN je primerno za zunanje in notranje prostore do 50000 m3.
Toplotno zameglevanje z aparatom Aspire pa je primerno za prostore do 10000 m3 katere zamegli v 5 do 6 minutah.

Uporabljamo samo certificirane tekocine in praške glede na potrebe naročnika in vrsto dezinfikacije.

Ecocid S je vsestransko visoko aktivno razkužilo za varno in učinkovito zaščito pred virusi, pa tudi pred bakterijami in glivicami. Raztopina ima blag vonj po limoni in ne poškoduje gume in plastičnih izdelkov ter ne tvori škodljivih izparin. Dezinficira površine kontaminirane s koronavirusom.

Splošno razkuževanje in razkuževanje površin, kontaminiranih z koronavirusom je potrebno pustiti delovati minimalno 15 do 30 minut. Po postopku pa prostore temelito prezračit.

Dezinfekcija notranjih in zunanjih prostorov

Področja uporabe 
Zaradi velike varnosti in širokega biocidnega delovanja ga lahko uporabljamo za različne namene. 

Zdravstvene ustanove (bolnišnice, zdravstveni domovi, zobozdravstvene ordinacije, laboratoriji itd.), javni prostori (športna središča, šole, hoteli, tovarne, pisarne) in stanovanja: uporabljamo ga za čiščenje in razkuževanje delovnih in vseh drugih površin, tal, sten, kopalnic, stranišč, opreme in tkanin, kjer je treba varno in učinkovito uničiti vse viruse, bakterije in glivice; Veterinarske ustanove (veterinarske postaje, ambulante in laboratoriji): uporabljamo ga za razkuževanje vseh površin, kjer je potrebno varno in učinkovito uničiti vse viruse, po Gramu pozitivne in po Gramu negativne bakterije in glivice; enako velja za opremo, posodo, predmete iz stekla itd;

 

dezinfekcija-notranjih-prostorov

Dezinfekcija je postopek pri katerem zaviramo rast mikroorganizmov in jih uničujemo. Primerno še za druge prostore: Prostori za namestitev živali: Razkužujemo vse površine in opremo v prostorih za pripravo hrane, hlevih, pasjih utah, kunčnikih, kletkah, panjih in drugih prostorih za namestitev živali;

Ostala področja uporabe: dezinfekcija prevoznih sredstev, klavnic, površin in prostorov na živinskih sejmiščih, prostorov za predelavo in shranjevanje hrane, za dezinfekcijo opreme in površin v gospodinjstvu.

Zamegljevanje proti korona virusu. Dezinfekcija notranjih površin z toplotnim zamegljevanjem je način z katerim dim doseže tudi predele ki so z čiščenjem težko dosegljivi.  

 

dezinfekcija_zunanjih-prostorov

PIŠITE NAM

KONTAKT:

Telefon:
Gsm: 040 698 988

Elektronski naslov:
alescobl30@gmail.com

Spletno mesto:
www.pyrocop/dezinfekcija